April 13, 2008
po včerejším neuvěřitelně archetypálním kulinářském zážitku (více zítra) mě dnes doma očekával vynikající dezert z úplně jiného soudku. Magda nám připravila kombinaci pravého francouzského créme fraiche, který k nám jaksi doputoval, s malinovo-brusinkovou omáčkou v bio kvalitě, a to v estetickém, proužkovaném podání. Co dodat více? Myslíme, že se to povedlo moc...
After yesterday's incredibly archetypal culinary event (more details to come), I came home to find an extraordinary dessert of an entirely different heritage awaiting me. Magda prepared a combination of true French créme fraiche (which has somehow found its way to us) with raspberry-cranberry organic sauce, all in impressive, stripy form. What else to say? Povedlo se to moc...
After yesterday's incredibly archetypal culinary event (more details to come), I came home to find an extraordinary dessert of an entirely different heritage awaiting me. Magda prepared a combination of true French créme fraiche (which has somehow found its way to us) with raspberry-cranberry organic sauce, all in impressive, stripy form. What else to say? Povedlo se to moc...